this is more than a party

började dagen med skön ringning på väckarklockan, sedan till stallet för mocka etc. sedan till Willy's för handling av förrätt till ikväll, nu fryser fortfarande och ska snart in i duschen och göra mig fin. alltså fram tills ni kommer, kommer jag spendera i badrummet. hamnar alltid i badrummet när man ska förfesta, knepigt. cheerio!

computer love

ska sitta vid datorn fram tills jonathaan och david kommer, vill köpa något dyrt och onödigt användbart. ska sitta i olika webshopar, stör ej skylt på dörren. behövs dock inte, är FF! cheerio!

någon paparazzi fångade oss i vår intimaste stund

i ett iskallt IKEA-land

david vaaaknaaa! nu får du tamefaan ta och sluta på detta jobbet! kanske förstår att jag är ganska boored just nu, och kissnödig. cheerio!

this suuuucks!

everything counts in large amounts

dagen vet jag inte vad den kommer bestå av och ser nu att klockan är mycket. min väckarklocka är nu officiellt kaputt, så kanske går ner ill erikshjälpen för att hitta en ny. vill till Kinna för en fika och lite shopping. någon som vill med? cheerio!

make me shine

denna dagen tar sin början också denna veckan. nyår på fredag, alltså akut-kläd-ångest hela veckan. ser så ut. enda måste göra grej idag är möte, sedan vet jag inte. måste egentligen göra mig lite fräsh, fortfarande lite vrak från igår. cheerio!

kan inte dessa bara hoppa in i mitt rum

so it's over

veckan och julen snart över. julafton var trevlig, massa fina julklappar och massa mat. gårkvällen gick som planerat till en början, sedan efter en flaska bubbel gick det lite utför och hemgången var ett faktum. men det var skönt att komma hem tidigt, idag har jag bara slappat, lite jobb dock senare ska sitta i en telefon konferens. cheerio!

mammas kommentar var; "du ser ut som ett vrak idag!" hehe mer eller mindre

som en barndomsjul

god jul! säger man väl, dagen började bra med Scooby Doo till frukost och sedan Buffy på kaffet. blev för övrigt vettskrämd imorse vid 05-tiden då tomten(läs mamma) lade i paket i min strumpa. dagen bjuder som vanligt på mat, Kalle Anka och massa julklappar. Frank Sinatra och Glenn Miller kommer spelas frenetiskt hela dagen. ska nog snart in i duschen för den årliga julreningen. cheerio! and Merry Christmas!

måste ju överkompensera med julklappar för att det inte ska se för lite ut till den stora granen

a new view for the day

pengar är tid

denna dagen går mot ända, har köpt lite bra och ha grejer till mig själv, också en julklapp. annars har städning stått på schemat. just nu vill jag ha cola, försöker att övertyga sara. cheerio!

juklappen, till mig själv dock och väldigt bra program

all I want for Christmas is my two front teeth

dagen före dopparedagen, eller vad det nu heter. jag ska till Kinna för sista julklapp, städa, kolla på The Nightmare Before Christmas och How the Grinch Stole Christmas. ett måste för julstämning. cheerio!

burst of red and green all over me

en bra dag idag, stallet var trevligt men KALLT med stort K! så ridhuset för att varken jag eller Ardbeg skulle frysa arslet av oss. fryser fortfarande, mamma weirdo är ute och går. cheerio!

det är vackert ute, om man står inomhus

tänkte att jag skulle kolla hur kallt det var innan jag åkte till stallet, mjo där fick jag

it's the 20:th of december, santa's looking kinda worn

denna dagen, sovmorgon och senare buss till stallet. är fortfarande sjukt trött, jobbig helg, ganska party i lördags. fin lägenhet magnus! in med granen igår, men inte färdig än, saknas massa glitter som de inte hade på varken MM eller Lidl. och mer glittergirland i år, nästan 40 meter! cheerio!

skulle hämta vin tror jag, och såg till min förskräckelse djävulens mest skräckinjagande påhitt, spindel! tog inte så lång tid tills att den låg på golvet i form av en liten boll, död, moohahaha!!

inte konstigt att jag alldrig får ragg på krogen, när man ser lite lätt mordisk crazy person ut

årets otroligt vackra julgran, äntligen fick vi välja själva

snön hyr ut sin oskuld

nu ska jag alldeles strax med bussen till stallet, uppe med tuppen på en lördag. idag blir det klättring i grusgropen, trotsar snön. hoppas det gick bra igår. cheerio!

froze to the bone in my igloo-home

dagen började med snöstorm, såg ut som en snögubbe när jag kom till stallet. blev lunkning i ridhuset, eller ja för involverade lägre form med längre steg, stretching typ. anyways roligt var det i alla fall och duktig Ardbeg. nu hemma och till kvällen vankas det sauna med david, jonathaan och sara? cheerio!

my new piercing

you and me we're riding down a country road, like the song they're playing on the radio

gårdage var vi som sagt på GK:s, jag blir så sjukt osugen på att shoppa när jag är där. kanske märks, Paulin?! och dessa tanter med kundvagnar, baaahh! men fick köpt lite i alla fall. idag ska jag städa lite, är sjukt trött och fortfarande lite sjuk. och puffyeyes. cheerio!

kallt kaffe

väl inne i Göteborg strosade jag runt lite, kolla på julklappar. men var inte på så stort humör, alltså hungrig. där rök 305 riksdaler som ändå ska ner i toaletten, bokstavligt! cheerio!

skulle piggna till lite så det fick bli espresso

midnight sun

nu får vädret ge sig, den är hormonstinn än en tonåring! idag är det klarblå himmel och massa -! ska in till Göteborg idag, ska till apoteket. den tråkigaste affären någonsin, väldigt tråkigt att lägga pengar på och massa sådana! gårdagen var det trevlig hos Jonathaan och Linda, hem tidigt för frosting och Beck-maraton. har fått pippi på Beck, mest för att man har en liten crush på Mikael Persbrandt:D cheerio!

you're not alone

nu fick jag precis en inbjudan utav jonathaan och linda att komma till dem och äta julgodis, så det ska jag göra! cheerio!

LSD, någon?

dagen har varit ganska innehållslös, jobbat lite ska göra lite mer sen. få i mig krubb snart, vill umgås ikväll, någon? cheerio!

fattar inte hur vädret ena dagen kan vara -10 för att andra vara +1

blir bara sömnig av det gråa vädret

oh please, have mercy on me

UPDATE! dom köpte ett nytt, idag:

så nu står det ett kylskåp i hallen size enormus! ett gigantiskt jävla freakin' kylskåp! borde hålla inbrottjyvar borta dock?!

endless night

jag har nu suttit i olika webshopar för att se om jag hittar någonting fint, och njae inte så. att det ska vara så jävla svårt att ha något som är svart OCH snyggt!? men fick tag i ett örhänge i alla fall. vet nu inte vad jag ska hitte på, ingen ringer och inte jag heller. funderar på att gå ner till konsum för inköp av florsocker, vill ha min älskade chocolatefrosting. cheerio!

kan jag få en sån i julklapp så jag kan gå ut på en spree

disconnected

päronen har nu haft en cirkus 1 timme lång diskussion om vilken färg vårat nya kylskåp ska ha. valen är mellan; vitt, svart eller rostfritt. PLING! DAGENS I-LANDSPROBLEM! cheerio!

det lilla livet

väntar nu på mat, hungrig som ett as(alltså väldigt hungrig!) sitter och för över filer sjukt ont om plats nu, måste få en till i julklapp. och efter det blir det till att rearrange:a, igen. cheerio!

normal dag

silent night

här sitter jag och piller naveln, nja inte riktigt, men jag ska snart in i duschen. lyssnar på Sinatra, så äckligt julig musik att jag snart skiter glittergirland och tomtar hoppar ut ur öronen på mig. dagen och helgen hoppas på att mamma och gunnar åker till Varberg, så jag kan göra vad jag vill, FF! brukar ju vara det varje helg nästan änna dåva. just det, hehe titeln har sovit som en bebis inatt, larmet gick tydligen, hehe, vaknade inte?! cheerio!

watch the twinklin' stars

idag har jag hunnit med, hämta frukost på altanen(kylskåpet är kaputt), kickstartat dagen med två alvedon och kaffe, hämta häst utan broddar rädd för traktor med plog, rida häst som var riktigt duktig, mockat en svårmockad box, gosat med Lena(hund btw), trott att jag missat buss, blivit jagad av traktor med plog, ätit alldeles för lite till lunch inser jag nu + två alvedon till och ska nu börja jobba. cheerio!

känner mig lite platt idag

time to take out the trash

har börjat städa lite smått, blivit lite krasslig så jag tog sovmorgon, gööött! cheerio!

Louise är riktigt trendig idag, the nude look

fick en riktig chock när jag öppnade toadörren, så vad gör man jo kastar dassboken på jäveln och drämmer till rejält.(har ett ohälsosamt förakt mot spindlar)

mellan äkta och falsk

VAD FAAEEN! SKA JAG BEHÖVA BYTA NAMN TILL INGETSPAM.BLOGG.SE?!

ner från minus femtio grader

till +0,5 C. vad faan är det här! jag vill ha minus, det ska vara så kallt att jag fryser bara jag kommer nära ett fönster! tråkigt snack, men viktigt! dagen har sett ut som såhär, stall INTE KALLT!, fika hos Ingegerd, och nu fryser som fan(jag har blött hår+ att det är 17-18 C här inne, 15-16 inne på mitt rum) och ska nu göra jag vet inte vad. cheerio!

jag är där, så mörkt tycker min cam att det är, klockan är för fan bara 15.31!

ljusen dö i dimman

ikväll är det möte som vanligt, jag fryser och har tänd brasa. det är vackert väder och hoppas på likewise imorgon. vill ha skor, cheerio!

nu

nordpolen

jävel vad mycket snö det är ute! det var verkligen jobbigt att gå i gbg:t igår, var ju inte plogat på de flesta ställena. var ju som så, att vi shoppade(mest Sara), sedan bestämde vi för att gå och handla mat. för att sedan gå till Saras lovaa's place och laga maten. som han också konsumerade när han kom hem. vi kollade på Parlamentet, roligt. tyckte jag och Sara i alla fall. nu ska jag till stallet, ut i snön och härja med Sparv(AHAHAHA) cheerio!

genom papperstunna väggar visslar någon falskt

ORKA SPAMMA, ATTENTION-WHORES!


walking in the Winter Wonderland

nu ändrade planer, ska till Gbg:t för lite shopping med Sara!:D såhär en söndag. men blir mysigt, snöar katter och hundar ute. så nu är man iordning, inte planerad att vara idag. cheerio!

webcam sneak-up, GOTTA BE SNEEEAAKYYYY

ensamheten

detta har varit en ensam helg, den enda mänskliga stimulans jag har fått från vänner var igår. i GBG:t med Melina i cirkus 10 minuter, sedan David med ungefär samma tid. alltså 20 minuter av helgens 72 tim har jag varit i kontakt med vänner. helt sjukt, men sjukt skönt. att bara drälla omkring hemma i mjukiskläder och bara vara allmänt äckel-päckel. så nu ska jag duscha och börja göra lite vettiga saker. cheerio!

and I've not gone crazy

tell me what to swallow

är nu hemma och tinar, är lite salongsberusad. för att försöka få upp värmen. känns lite patetiskt att ta i sin ensamhet, men samtidigt är det lite roligt, mysigt. cheerio!

I'm so fuckin' FULL

hangin' out

denna fina dag ska jag till Göteborg och träffa Melina, ska lämna lite produkter till henne. dom kom igår och nu ser vardagsrummet ut som ett mindre kaos. allt är inslaget med cellofan och sidenbandrosetter. äckligt gulligt. borde köpa svarta sidenband, sjukt snyggt. istället för rosa, blir lite mer min touch. cheerio!

one hit

denna dagen kommer gå segt, tror mitt paket kommer idag så det blir inte stallet efter det. alltså sent, så jag ska sitta och vänta hela dagen på detta paket så jag slipper hämta det på konsum. gårkvällen spenderades med david och jonathaan. satt och kollade på X-Men Origins: Wolverine. grymt bra film, Hugh Jackman är inte riktigt dålig PILF heller.;D cheerio!

vackraste bilden någonsin

nåt jag inte kan få bort

nu är jag klar och nu börjas det, lyssnar på Frank Sinatra medan jag pysslar. WUNDERBAR! skrek hon till med förtjusning. cheerio!

en sådan dag, då man inte fastnar på bild

but I still don't wake up

denna morgon inte lika glatt väder, men man stannar ju inne ändå. ska försöka få gjort sådana saker man bara inte orkar göra, som ändå är ganska roliga när man gör dom. cheerio!

christmas dreaming

please! santa give me this for christmas! cheerio!

feel my brain burns

är nu klar, och har en riktigt skön spänningshuvudvärk. good morning world, my fuckin' ass! cheerio!


december, har du några hjältar kvar

fint väder idag också, ska snart komma igång lite. har sjukt svullna/trötta ögon idag?! cheerio!

RSS 2.0