om du var här.

så, nu är jag i full gång med städningen. badrummen klara och ska snart börja damsuga, måste bara äta först. gårdagen var jag i stallet, sparven hade tappat en sko så vi var ute på en lunkartur i skogen. sparven skitnöjd över att inte anstränga sig.(tror hon börjar trampa av sig skorna med flit så hon slipper anstränga sig?!) sedan var det göteborg för att fika med melina och sara. vi hade trevligt hos melina med massa bular, tea och skratt. inget mer att berätta än så länge, jo förutom:

ännu ett fynd från eBay, om du var här singeln!
cheerio!

never want to come down, never want to put my feet back down on the ground.

så david nu ska då få ett litet inlägg så du får något att göra där i de förenade risets land(?!). jo idag har jag möte som vanligt, dock ska vi vara i fridas studio och ha trendkväll. mycket roligt. har inte ridit idag för ovanlighetens skull, men vart hurtig och sprungit istället. idag åt jag inget typiskt svenskt så du får nog se en bild imorgon istället, ska nog käka råbiff då så lite svenskare.
annars så har jag hittat min största sysselsättning, den är också farlig för mig(du vet att jag älskar att nätshoppa). eBay!!! bästa som någonsin hänt mig, hittar sjukt skumma, coola och snygga kläder för en spotstyver, och saker som jag visar i bilder:

kent-singel: den döda vinkeln(fattar du hur glad jag blev när jag hittade den!!)

ytterligare en singel, här dom andra/vintervila

och här, mitt bästa köp någonsin, Edgar Allan Poe's samlade verk 10 volymer cameo edition(dock saknas vol. 4 & 6 i denna samlingen men hittar de andra säkert) daterade 1904!!*stolt*
cheerio!

RSS 2.0