och hjärtat slår och slår

nu har jag äntligen hittat den, red och merlot. cheerio!

ditt ansikte blekt, nästan grymt

avslutar denna kvällen med film i vanlig ordning, vet ej vilken dock, hittar någon osedd bland mina barn. hoppas du har det bra paulin. snart åker david också, så blir jag själv så jag kan jobba. på torsdag branäs, har inte åkte skidor på 5 år så får se hur detta går. fint rim. cheerio!

ryktet säger ju att man blir blek i vintertider

telefonen, kaffe som drack så långsamt att det hann bli kallt

välkommen in på systemet som melina så fint sa. och ja, dagen igår började med bolaget för öl och champagne med bästaste paulin. sedan hemma för slapp dag. på kvällen väntade skaldjursmiddag med ett glas vin. efter detta de efterlängtade presenterna. från bror 500 svenska riksdaler, mamma och gunnar; ett stort, tjockt, fluffigt och gosigt täcke. och det bästa en ny mobiltelefon! idag väntas med god mat och presenter. cheerio!

Sony Ericsson Xperia Mini Pro

till någonting nytt

dagen började med bankbesök med nya konton. och nu dags för lunch, gunnar lagar. jag trött och lite sjuk tror jag. ska vila nu i eftermiddag. gårkvällen trevlig i gbg med vänner, god mat och spontan öl på andra långgatan. cheerio!

endast en dag kvar till bolaget

nothing or all

jag har nytt nagellack, ska nu krypa till kojs, cheerio!

wicked matte about you

som mareld över världen

gårdagen var minsann produktiv, jag hann avverka the goonies, mimic II och sentinel, the chronicles of riddick och pitch black.

och jag, har inte duschat, idag

gårdagen var fullspeckad. upp klockan 07 för sedan kick-off i borås 10.00, kom hem 15, mat och ombyte sedan stall, fick sidodusch av asfalt/snövatten av idiot till bilförare i 90km/h, duktit polle som inte reagerar. sedan hem för uppfräshning sedan kalas hos sara, jag huvudvärk sedan lunch. söp lite grann men för mycket värk. men inte david eller jonathaan, skulle ha två sjungande fyllekajjer som skydd på hemväg. jag var skydd, dom way too drunk. cheerio!

dressed in black again

sitter man här, alla ärenden för dagen, uträttade. och inget att göra, både jag och mamma. bored now! ingen som vill umgås? cheerio!

damn! I'm bored

black celebration

"shopping läker alla sår"

something to do

väntar nu på päronen och mat, eller ska jag göra egen, orkar inte. vaknade självmant idag kl 10 och var pigg! är väl all frisk luft jag har fått i helgen, man sitter annars inne och häckar hela dagen. har också städat nu, så päronen kan fan ta och komma nu när jag gjort fint. har tom städat mitt rum! cheerio!

boored now!

RSS 2.0