dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagen till ära; dagens wikipedia!

jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen

gårkvällen spenderades med David i soffan, vi kollade på för ovanlighetens skull TV. har inte kollat på tv på det sättet på överdrivet länge, massa reklamer som  jag inte sett. och jag saknar dom inte! vi åt massa mat och bara jäste och fes i soffan till jag inte längre orkade vara uppe ochsa indirekt till David "gå hem nu din jävel! jag vill sova!" men trevlig kvälle var det med Ocean's Thirteen, har alla filmerna men av någon anledning inte kollat på dom.
dagen i korthet; vakna, äta, springa, äta, ladda. cheerio!

hittade denna goa bilden på Yimmy's Yayo

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

my secret garden

denna dag kommer bli bra, i alla fall vädret känns det som. gårkvällen spenderades med Sara tittandes på Cloudy With a Chance of Meatballs. sjukt kul film, vi skratta så vi tjöt! berodde nog mest på att vi var så trötta. idag ska jag nog inte göra så mycket, ska snart sminka mig lite, vill gå på en prommis. DAVIIIID! cheerio!

såg förresten denna artikeln på aftonbladet, säger bara en sak awesome!

all my colours

kanske inte så mycket, mest grått. men idag är jag speedad av morgonkaffet! ska snart ut för en springtur, sedan käka lunch, sedan stallet. efter det vet jag inte, Sara skulle vi ut ikväll? hörde från David att du inte ville?! eller är det han som spökar igen. ganska lägligt dock, halloween idag. på söndag blir det mörkare, lite mysigt att få en ursäkt att missbruka ljusen här hemma. cheerio!

wunderbaar utbrast hon i förtjusning

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

cleaning out my closet

städar, och TRO FAAAN SÅ HAR VI INGEN SÅPA!

CHEERIO!

try it once again

är sjukt trött denna dag, vet ej varför. brukar vara ganska speedad efter morgonkaffet. så ingen springtur idag inte, städar hela huset istället. säkert likvärdig motion!? radiotystnad nu ett tag, hann inte igår. massa att göra, ikväll kanske det var bio också. Paranormal Activity 2! hoppas på att den är bra, vi har som teori att, när uppföljaren har samma namn som första filmen med bara en 2:a efter, är den dålig. t.ex Mirrors 2.(suuuuucked!). cheerio!

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

you dance just like me

sitter just nu och jobbar, bloggar lite emellan. massa krångel med hemsidan, skitjobbigt och huvudkontoret svarar inte. FUUUUUCK! men vi hoppas på det bästa, och mer chashflow än jag trodde! cheerio!

haha paulin, jag har varit ute och sprungit idag!

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagen wikipedia!

the clouds were turning raindrops into sleep

klar i stallet för dagen och till och med veckan. ska inte rida igen förrän på tisdag tror jag. göööött! och nu ska jag ladda ner film. cheerio!

oh Sara, vad är det nu vi väntar på

var helt slut igår, stängde av filmen för jag ville sova, klockan var för fan 00! det är ett ställningstagande att lägga sig 00 en lördagkväll. alltså en vit helg, var ett tag sen det. hela helgen har kretsat kring hästar, likaså idag. och sov nästan 11 timmar inatt, så fuckin' skönt! cheerio!

alla modebloggare i sverige känner plötsligt ett extremt obehag, som om någon har på sig samma tröja två dagar i rad, ooeewh noewh

heaven up here

ja denna dagen paulin kommer att kantas utav stall, stallet och stall. kommer nog komma hem någon gång vid 19- tiden. undrar vad jag ska ta med mig för mat bara. gårkvällen var ganska lame, kollade på film lade mig ca. 23. ja jag vet på en fredagkväll, känns meningslöst. cheerio!

i'm so freakin' taggad!

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

the point of no return

den förlorade kvinnan har återvänt! halleluja(stavning?) skrek hennes enda bloggläsare i kör. efter 5 timmar är hon tillbaka, och alla dessa timmar har spenderats i stallet. cirkus 2 åt mockning och göra mat, 2 åt ridning och resterande till ryktning, sopa, putsa träns, ta av och på stövlarna(ja! det tar tid), hämta och lämna hästarna och gosa med hundarna. men väl spenderade timmar må jag säga. JAG KLAGAR INTE! cheerio!

ungefär såhär känner jag mig nu, trött och galen

under suspicion

natten var härlig, morgonen ännu mer. åska och hagel, wunderbar! skrek hon med förtjusning. dagen kommer bestå av stallet, och mat. har två hästar idag, imorgon tre, på söndag en. vädret lika förrädiskt som alltid, suuuucks! cheerio!

ungefär såhär känner jag mig nu, trött och lite knasig alltså

alla vet att stormen kommer

vad behövs för en ännu mysigare kväll, jo:
  1. storm utanför- check!
  2. tea- check!
  3. phantom of the opera- check!
  4. äckligt många ljus- check!
detta har jag tillhands nu, möjligtvis kan film väljas efter behag. cheerio!

varde ljus, som man brukar säga

dagens wikipedia

en kategori där jag får utlopp för min konstiga, vetgiriga sida. och denna kategori är då som överskriften säger. jag kommer publicera saker jag tycker är intressant, roligt, konstigt, äckligt, välj ett adjektiv bara och till och med totally irrelevant. så varsågod mina damer och herrar:
dagens wikipedia!

on public demand(läs Paulin)

varsågod Paulin, nu har jag startat blogg igen. och nu skriver jag, fortfarande. om du vill veta vad jag har gjort idag så har jag sprungit, duschat och ätit. och nu har jag huvudvärk och ska jobba lite. cheerio!


RSS 2.0