before you come to any conclusions, try walking in my shoes.

okej, varit borta ett tag nu, but I'm back. igår skålade vi för avsaknaden av en stugvagn, äntligen. sedan god mat i form av hälleflundra, pasta och ett gott glas vin. senare kollade jag på film, the departed för att vara exakt. good shiet!
i veckan kan jag säga att det inte hänt så mycket, umgåtts en del med sara. just det jag har bokat tid för tatuering nu, enligt sara är jag galen.
ikväll ska jag umgås med paulin, hon ville ut. så får se hur det blir. cherrio!

hänt.

jahopp då regnar det igen, katter och hundar för att vara exakt. då passar bror på att tvätta bilen, smartass!
anywho så kan jag berätta att sara har fått diskbrock igen, och jag kan säga att jag har alldrig sett henne så dålig. hon blev helt plötsligt 60 år äldre och kan inte gå utan stöd. but shit happens! så ingen grillkväll igår inte, så jag och melina drack upp champagnen jag köpt åt henne och kollade på pirates. jag gick senare till sara för att umgås lite med kryplingen.
i fredags var vi som sagt ute och åt 3 rätters, fantastiskt gott. kan lägga ut lite bilder sedan, när mamma och gunnar kommit hem med kameran. cheerio!

jag står i skuld.

dagen har gått fort, har slått rekord i snoozande. 1 timme, mer kunde man inte på min telefon, hehe. sedan upp till stallet och en tur i skogen, härligt. sedan hem och nita, massor, mer än 500 idag, insåg att de inte kommer räcka så beställde 2000 till. har nu ont som satan i händerna och naglarna är förstörda, kommer fixas till imorgon.
imorgon fyller mamma år, har inte köpt present, gör det sen som jag brukar, stackars mor. dock hade bror glömt bort totalt att mamma fylller år och att vi ska ut och äta, haha. louise1-0bror! så blir väl inte i så dålig dager hoppas jag. och nej david jag har inte klippt mig, har kvar min man som vanligt. cheerio!

waiting for the night.

kom hem 00.30 igår så inget bloggande. men gick bra hos tatueraren i alla fall, äckligt trevliga var dem och mysig hund hade de också. sara blev nöjd efter 55 minuter och skuttade glatt därifrån 1000 kr fattigare. snart är det min tur.
dagen har jag haft sovmorgon och joggat, joggingen gick förvånadsvärt bra och var inte jobbigt alls. skönt. nu väntar jag på keeeks. cheerio!

klad heeest!

blåsa sommarsnö.

just nu, as we speak kollar jag på halloween V tror jag att det är, har ett litet maraton. som kommer fortsätta tills jag är klar, en jäfvla massa filmer. sååå, dagen har gått som såhär, sparv möte. inge mer, jo packat upp lite paket men annars njae, inte så värst mycket mer. har en väldans huvudvärk som ska sovas bort sedan.
imorgon ska jag rida ardbeg igen, och på eftermiddagen ska jag med sara, hon ska tatuera sig!:D kul att se. cheerio!

det får Dom solblekta vackra att se rött i år.

dagen började med skön sovmorgon. är nu klar med nästan allt, har hjälpt mor att dänka dukar.(ahah nya roliga ordet för mig, ersätter lämmel) lite senare ska vi gå ner och rösta, vet inte riktigt vad man ska rösta till, men måste göras tydligen.
gårkvällen var trevlig, istället för ett brakkalas så blev det jag, jonathaaan och linda. vi kollade på film, due date och easy a. roliga filmer, jontefilmer. sedan till min förskräckelse kollade vi den sista halvtimmen på schlager bla bla bla. sedan säng. cheerio!

vem stal vårat 80-tal.

denna dagen vet jag inte vad som ska hittes på, hoppas på något trevligt umgänge i alla fall.
gårkvällen var trevlig med god mat och intressanta samtal om tatoos och piercings, av någon andledning kom det på tal. tror när jag gjort min att jag mer eller mindre kommer bli utkastad, min mamma har på senaste ökat på sitt förakt mot tatoos. anywho blev ingen film igår, var ju fredag så lite trött var man, kom i säng 00, nog rekord denna veckan.
ikväll är jag i alla fall sugen på beers, har nu målat mina naglar på alla tassar. he vaknade idag av att gunnar stod och damsög klipperna utanför, skön syn. cheerio!

liten efterrättsbild från igår, inte så mycket att hänga i granen men.

regnet som en våg.

det har nu regnat i två dagar och jag är nöjd, det är kallt i huset igen, göööött! just nu är min moster+man här, snart blir det god middag med torskknyten+potatis+sparris, gottit. helgen är planlös och jag kommer nog bara chilla, sara är i skövde för att fira johan på dagen. så mucho film för min det denna helg, blir väl typ alien ikväll. igår blev det troy och inget mer, är ju onödigt lång film men go är den. och inga bilder från skövde har jag, johan har nog, men orkar inte hålla på och trixa, cheerio!

vad är det du egentligen vill säga.

så melina en sådan här blir väl bra:

eeeett arabiskt fullblod. cheerio!

with next to nothing on my mind, yeah.

förlåt david och paulin för dålig uppdatering. men inte hänt så mycket in mitt liv på senaste. jo i helgen var jag i skövde med sara, alldrig varit där förut. inte så mycket att se, men trevligt var det. jag kom, jag festade, jag åkte. SLUT! veckan har nästan segat sig fram lite, dock en nyfunnen kärlek i resident evil, milla är inte dåligt snygg! snart är det helg, igen. inget som händer jontes fest blev inställd pga för lite folk, så det blir väl en chillhelg tror jag.
dagen till ära har jag ridit ardbeg, han hälsar. klaaad heest! cheerio!

entertainment är mitt andra namn.

nu- afterwork
päronen borta till måndag-FF hela helgen!
cheerio!

dom tror jag älskar färgen svart.

snart ska jag väl börja afterworka för mig själv, när päronen har åkt. sitta med ett glas rosé på altanen kanske?! gårkvällen blev ett härligt blade-maraton(för typ 4:e gången) gillar filmer baserade på comics, vet inte varför. att de handlar om vampyrer gör ju inte saken sämre.
dagen till ära har jag varit duktig och sprungit, inget jobb idag, men imorgon tror jag. får se. inget götebôrg i helgen i alla fall, ska rida imorgon på fjoll-esset hoppas på bra väder. på tal om hästar så har jag blivit som tonåring igen och vill köpa häst, en frieser. såhär ser den ut:

drömhäst som du frågar mig, och svart, förstås.
ikväll blir det resident evil-maraton tror jag. cheerio!

I expect to find him laughing.

ja denna dagen går snart mot sitt slut, jag har jobbat lite fram tills nu. är en fri man igen. vet inte riktigt vad jag ska göra nu för att fördriva tiden.
har nu sett alla die hard, höjdpunkten i filmerna är ju klassikern "yippi kay ey, motherfucker!". roligt. annars inte så mycket att ha i sköpet, men ändå något man måste ha sett typ. vet inte riktigt vad jag ska köra för maraton härnäst, kanske alien, back to the future eller kanske resident evil. den som lever får se. cheerio!

didn't succeed, thank the lord.

dagen har gått fort, kan bero på att jag vaknade 11, hehe. men har i alla fall sprungit och käkat, väldigt väsentligt att veta. ska i alla fall ikväll fortsätta mitt fina die hard maraton, såg de två första igår. väldigt, ehum, sevärda filmer. har nu också skaffat spotify premium, gött ingen reklam, bra kvalitet och 99 spänn fattigare varje månad! just nu pippi på klassisk musik, beethoven, bach, gershwin och mozart dagarna i ända, lite andra kompositörer också men kan inte stava till dom, eheh.
sedan har jag kommit på en biverkning till från azatioprinen som jag nu blivit av med, mensvärk! jag har ingen mensvärk längre! tjoho!
cheerio!

water music.

kan väl uppdatera lite om situationen här hemma, sverige har blivit kallt igen efter denna värmebölja. skönt tycker jag, så jag slipper undvika solen likt en vampyr. valborg blev det ju varberg som sig bör, vi skulle väl egentligen gått till klipperna. helt plötsligt var kl.22.00 och vi var fortfarande hemma så tänkte väl att det är dags att dra sig mot stan. väl där var det 1 timmes kö på socitén så det fick bli oskars, helt ok där också, lyckades ännu en gång lura i några att sara var min flickvän. otroligt kul. sedan inte så mycket mer av den helgen.
denna veckan som har gått, är ju bara tisdag duuhh... men igår var jag och mor och beställde tapeter till mitt rum i stugan, hur det blir får bli en överraskning tycker jag. men det kommer bli coolt!
har jobbat nu i några timmar så nu är jag en fri man. vet inte vad jag ska hitte på, får snart hem alla die hard. kan ju vara bra att ha. har nu också kollat hela the walking dead, och jag är fast! sjukt bra koncept, äntligen får man se lite vad som händer under en längre period med köttätande zombies. det är det jag har saknat i andra zombiefilmer.
NU FÅR VÄDERGUDARNA FAAAN TA OH SKÄRPA SIG! DET SNÖAR FFS!

RSS 2.0