ska jag titta mot havet.

denna helgen är det valborg tydligen, vilket betyder att jag kommer befinna mig i varberg med sara. har varit på systemet och handlat dricka för denna högtid, och ska snart packa ner all skit man ska ha med sig. har en smärre huvudvärk som snart ska väck med en ipren, blää! cheerio!

any second now.

hopp, då har man varit i borås med en tejpad paulin. fick med mig ett par nya stallskor hem, skööönt orkar inte knyta skosnören mer. och lite nya lagellack, har fått pippi på det, blått, burgundy och svartskimmer. wunderbar!
kl:17.38 bär det av till göteborg, ska på vipevent på topshop med sara och johan. kommer nog inte köpa något, får dock 25%rabatt. cheerio!

eftersom camen inte funkar får ni gammal fuling till bild på moi.

funk with me.

nu är det klarlagt, min cam har gått sönder. så inga roliga bilder på louise längre som gör sig fulare än vad hon är. så jag får väl leta lite bland gamla eller nåt.
gårkvällen kollade jag på the rite, bra film. inget mer om det. gormenghast var ju tydligen en serie på fyra delar á la 4 timmar. men inte så jobbigt att kolla igenom dem, som en sagan om ringen film.
idag har jag städat i  vanlig ordning, och funderar på att gå ner till konsum, men det är för varmt! cheerio!

så du får en bild på jocke istället.

jag orkar inte vara i solen.

denna dagen snart avklarad, började med stallet och tvättning av sparv. hon fäller nåt så makalöst att jag tror hon snart blir flintis. så det tog en jävla tid, var hemma 16.00 ungefär. mat och nu sitter jag här, på schemat ikväll står en film jag velat se länge men har inte funnits, men nu så. sedan någon mer efter det. kanske. cheerio!

och denna är till dig paulin...

en skymt av solen.

så david, om du kan läsa ordentligt hade du förstått att jag har varit i saras stuga hela helgen=inget internet. så därför! men nu är jag tillbaka i civilisationen och är lite trött efter en ganska så händelserik helg. vi kom till stugan i fredagskväll och fick som sig bör 3 olika glas till maten. sedan blev det lite öl och vin till, härliga tider. lördagen började med frukost allihopa för att sedan sysselsätta sig med olika aktiviteter. sara och elias började bygga koja, jag tittade på och langa lite plankor(hjälpte inte till pga höjden) johan och katarina åkte till borås/systemet/köpa skor/handla mat. sedan satt vi på eftermiddagen och spelade på spåret(förbannat roligt spel måste införskaffas omgående!) och drack lite vin. sedan kom moster+kusin linn och då blev det till att fortsätta bygga koja och skoja runt med barna små. kvällen blev kort, alla var extremt trötta av någon anledning exklusive jag som hade sovit middag på dagen. så väl 24.00 var vi i säng. denna dagen har det bara blivit gött tjöt och slapp, spelat lite boule. cheerio!

I'm in love with a robot.

okej, jag skulle tagit en bild för att visa mina fina robotnaglar, men camen vill inte samarbeta så det får vi skita i. men fina är dom i alla fall. gick bananas igår och köpte nagellack för 250 kronor. inte illa, men hade ont i huvudet och ville treata mig själv. glad påsk förrästen, själv ska jag nog fira den tillsammans med sara och johan i stugan i skephult men resten av tjocka släkten. trevligt kommer det nog bli. det är typ 22 grader ute och jag dör snart av värmeslag, du känner ju mig hatar värme.  gårkvällen blev ett försök till att kolla på lock, stock and two smoking barrels. men blev uttråkad och stängde av när det var 30 min kvar. alltså tyckte jag nog att det var dålig, eller så var jag bara okoncentrerad. men får ge den en andra chans någon gång. slutade med att jag satte på black books istället.

så du får en gammal goding på oss istället.

keep it goin' louder.

nej david har inte sett walking dead, har fortfarande svårt(läs jag tycker dom är overkliga och lite smålustiga) för zombiefilmer/serier. men ska försöka. vet inte riktigt hur det blir med trädgården än, vill väl ha altan först antar jag.
okej, ska vi se, vad har jag gjort idag. hade lite sovmorgon, var så sjukt trött igår, lite krasslig, vet inte. kollade i alla fall på sleepers och triangle. första filmen var bra, men lång. har kommit på det att jag undviker filmer som är längre än 2 timmar. mest för att om filmen är dålig så är det grymt jobbigt att ta sig igenom hela filmen koncentrerad. i alla fall, denna filmen var cirkus 2,5 tim men ändå bra hela vägen. andra filmen var en standard på 1,5 tim. lite rörig, måste nog se den en gång till innan jag får in allt och kan bedömma den.
kan ju också säga om vädret här att det är riktigt vår, har sett tussilago, årets första lamm och kalvar på carlshed. så otroligt små och söta. dock inga föl än, men det är nog snart dags, amnesti såg riktigt tjock ut igår.:D likaså mariott.
har också glömt att berätta att jag slutat med azatioprin(den jobbiga medicinen som sänkte immunförsvaret, och allt det där jobbiga). hur skönt som helst att kunna leva nästan som en normal människa. cheerio!

and... my new babies, gotta löööv alexander wang!

först när våren kom.

oj vilket vårväder vi har, har både igår och idag ridit i endast underställströja och tyckt det varit varmt! underbart som lasse berghagen skulle sagt. jag ska snart in i duschen för att bli kvitt hästlukten, sitter och gäspar trots eftermiddagskaffe, får väl ta en kopp till. hihi. annars vad nytt, hmm. stugan är i stort sett klar, nu har vi köpt fotöljer och soffbord. vi har också fått upp lamellgardiner och markis vid uteplatsen. cheerio!

en.kopp.till.

master and servant.

ja, gårkvällen var jag som sagt hemma i mark, kollade på the social network och yogi bear. förstnämnda var helt ok, lite långtråkig. som sagt drama not my thaing, och yogi bear lite smårolig. sedan sov sara här, kom i säng 04 imorse, satt och snackade lite. sedan har vi haft lite minispa här, vi hängde i badrummet ett tag i alla fall. ikväll mer film. cheerio!

now I can sleep with Johnny Depp anytime I want;)

arrival.

johopp då var man hemma i mark igen, jag ska snart sätta på en go rulle. gårdagen hos sara var trevlig, vi hängde hemma en stund, sedan ner till andra lång för en(två) öl+ lite whiskey, sedan bk för cheese och hemma kl.23 cirkus. jag vaknade 11 idag, sara 13. sedan frukost på nöller i vanlig ordning. blev shopping som vi egentligen inte skulle göra, men kom hem med tunika,t-shirt och en tröja. lite ångestfyllt. men men. cheerio!

lyssnar på daft punk för övrigt.

the prime time of your life.

okej var bara tvungen david. cheerio!

just chillin', afterwork with my buddy stella;)

and then...

jag ska inte vara i götebôrg förrän 19 typ, sa sara. okej vadfaaan ska jag göra till dess? sjukt bored! få i sig lite krubb snart, men inte än. har dock varit lite nawty den senaste timmen, hihi. cheerio!

gotta be sneeeaakyyyy!

lukten av snöfria gräsmattor våren.

denna dagen börjar med lite dimmig sol, härligt väder. ska till götebôrg senare, som vanligt. annars vet jag inte vad som händer idag, ska väl duscha och lite annat nödvändigt. filmerna igår var OK, jo Devil var sjut bra, gillar M. Night. såg också Precious, inte my kind of choice. drama du vet, inte min grej. men OK. cheerio!

så ser det ut nu, typ. haha kul grej innan. mamma skulle duscha, vad tar hon med sig; avfettningsmedel, skrubborste och en svamp?! WTF!

black panther.

okej jag har haft fullt upp, MED ATT VARA SJUK! månd-onsd har jag bara legat i sängen och gjort typ ingenting. förutom igår då, va i stallet. pållen tar inte hand om sig själv precis. helgen var go, fredagen drog vi till henriksberg/saturn, riktigt trevligt. vi dansade, snackade med randoms som det brukar vara. gôtt! lördagen spenderades hemma i mark, kollade på film. inte så mycket mer än så, jo såg en riktigt brutal film igår, the girl next door. hua! snart ska jag dra igång med städningen, men först!

oh yes I did! mhhhhmmm...

year of silence

så jag är hemma i mark, har varit det sedan igår faktiskt. men var så trött att jag kom hem, satte på film, somnade, åt, kollade på film, somnade, vaknade 12.30 idag, hehe. gôtt! fredagen var vi på henriksberg/saturn. riktigt roligt, och sjukt snygg lokal. var på takterassen. härlig musik och man kunde önska låtar hela tiden! igår gick vi på jakt efter present till hasse(saras daddy) hittade, och satt sedan i solen i väntan på rätt buss. härligt, härligt, men farligt, farligt nu när ozonlagret är så tunt enligt myndigheterna. idag vet jag inte vad som händer, sara skulle komma hit, tror jag?! vi skulle boka till berlin. ya do no! cheerio!

dagens louise, sådär mööösig i hela kropp och knopp

pleasure little treasure

dagen började med joggingtur, och nu färdigkäkad och druckit kaffe. ska ut och tvätta moppen, några skulle titta på den idag. gött med lite extra pengar, hehe. gårdagen hade jag Underworld maraton, såg alla tre. jag är en jäfla no-life:are! cheerio!

myndigheterna får inte narkotikaklassa kaffe, är sjukt förälskad!

längtar du som jag.

ja, denna dagen började med en väldigt trött morgon. ush vad trött jag var! men skulle upp till heeesten, så det blev till att stiga upp. blåser storm här hemma ungefär, vilket resulterade i att Esset tyckte allt var läskigt för det rörde på sig. men inga rodeoskutt som igår i alla fall. har inte ätit så värst svenskt de senaste dagarna. är ont om man i det strömska hushållet, för att du är borta david! nu handlar vi inte extra mycket i skräck om att det kommer komma hit en glupsk pöjk med en bottenlös mage. nej, numera tar maten slut innan vi handlar, fyfaaen! vad som händer mer vet jag inte. jo! imorgon har saturn premiär, fast inte på haket(ljudisolerar fortfarande). men vill dit i alla fall. cheerio!

det är därför jag alltid kastar ur mig konstiga saker! jag kan inte statusuppdatera på fejjan, så jag säger det rätt ut bara!!!

det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser.

så david, mat ville du ha och mat ska du få. den klassiska svenska rätten:

PANNKAKOR!! blev så sjukt sugen innan så mamma gjorde några stycken, hon hälsar också!
cheerio!

a question of time.

jahopp, ännu en regnig dag i gråa sverige, bläää! men men, kan väl informera om att jag inte gjort sådär väldans mycket. igår var jag i stallet i vanlig ordning, sparven hyffsat pigg och möte på kvällen. vi kommer få massa limited editions! hur kul som helst, älskar alltihop!! såg en go film igår, lite psykologisk thriller typ, insomnia hette den. har idag varit ute och sprungit, det går lättare för varje gång så där går det framåt i alla fall. jag och sara är sjukt sugna på berlin nu! vill dit och vara kulturella. cheerio!

all good in the hood!

blir himlen grå.

nu har vi varit i haga hela förmiddagen och eftermiddagen. började med frukost på nöller, deras goa grillad kyckling mango chutney macka. sedan blev det lite spontanshopping på olika ställen i haga, hittade massa roliga saker och affärer. sedan lite mer fika och nu är vi tillbaka hemma. jag ska snart på kalas, kusinen fyller år och har flyttat till egen lägenhet. ikväll vet jag inte vad som väntas, den som lever får se. cheerio!

sömnen kommer som en vän

nu sitter jag hos sara i götlabôrg. hon sover tessla likaså brevid mig. trodde vi skulle satt oss på andra lång idag, men sara somna. vi har ätit suchi idag, och inget mer. morgondagen ska jag på kalas och senare vet jag inte vad som händer riktigt. all for now. cheerio!

RSS 2.0