let it snow! let it snow! let it snow!

snart är baket klart för detta året, jag är redan klar, eller ja, orkade inte fortsätta. för mycket deg! har vackert väder utanför fönstret. ridturen gick hejdundrandes bra, förutom ett stressmoment i skogen, av vad jag tyckte var ingenting. ett riktigt spöke med andra ord. cheerio!

och David du måste lyssna på all I want for christmas (is my two front teeth)

sounds like Herbert the Pervert singin' christmas song!

out of it

ska börja denna dag med som sagt ut i snön med Esset, det ser ganska kallt ut. jobbiga är att man inte kan ha så mycket kläder på sig när man rider, måste skaffa den där overallen. passar ju perfekt nu, Paulin vill du åka till Ullared? cheerio!

ingenting först kom ingenting sen kom ingenting

japp nu ska jag snart in i frysen för att leta efter lite krubb, blir alltid hungrig efter möten. roligt möte med mycket SATC referenser.;) imorgon ska jag och mor baka pepparkakor och lusekatter(NEJ JAG STAVAR INTE FEL!), rida ska också in på schemat. hoppas på en inte alltför pigg Esset imorgon, annars blir det till att rejsa på fältet. cheerio!

too much starbucks, coffee, coffee, coffee!

sunrise serenade

dagen börjar med vackert väder och Glenn Miller. väntar på päronen som ska komma hem, sedan ska jag till stallet. blir en härlig ridtur i solen. möte ikväll, ska också ha en facial i eftermiddag. cheerio!

jag minns en dröm om snö

det bara vräker ner, men det är gött. bara det stannar kallt så blir ridturen inte så jobbig imorgon. har just nu i nästan en och en havl timme varit på jakt efter strumpebandshållare på nätet. men faan vad svårt det är att hitta, antingen för sexig, bekväm, tantig, låg, dyr etc. inget som passar, I need my syspendörs! cheerio!

men jag var så ung, och dum och full, då

hela gårdagen spenderades i sängen, blev inte riktigt människa förrän 19. då, hel sats med chocolate frosting, 6 korvar och en jädrans massa vatten under dagen, vaknade björnen ur sitt ide. kollade på Home Alone. sedan sova för att vakna cirkus 11.30 idag. nu ska jag alldeles strax börja fixa mig lite, sedan städa upp från i fredags. cheerio!

nu två dagar senare, ser fortfarande ut som skit

ain't no other freak like me that's breathing

nu vankas det party, jag står i full mundering. det som väntas är bråk, paulin och alcohol. cheerio!

så dansar vi till dansmusik igen

så stilla och vit

hemma från en riktigt kall vistelse i stallet och på ridtur. men vackert var det ute med all snö, också bra att rida i pudersnö. har ju både broddar och snösulor. har precis ätit och druckit en kopp glögg, fryser som en chihuahua på nordpolen. ska nog snart hoppa in i duschen, ikväll ska vi ut. cheerio!

idioter

sitter nu och måste vänta en timme på nästa buss till stallet, suuuuucks! så jag får väl sysselsätta mig så gott det går.

I'm so freakin' happy!

november, och vi avslutar sagan snart

dagen har gått fort. fick äntligen tag på stay-ups med söm! och shampoo. fikningen var väldigt mysig, tror dock att folk inte gillar att sitta jämte oss:S cheerio!

sometimes I can't get started

dagen har gått som såhär, lunch på Gästhuset, lite shopping (två rullar sidenband till jobbet, and I think I speak for everybody when I say: WHOPEDIDO!) och nu kaffe med lusebulle(STAVAR INTE FEL!) sedan in till Gbg:t för fika med Melaina. cheerio!

meningslösa självklarheter

denna dagen ska jag som sagt adventa med mamma, håller just nu på med gardiner i köket. vi ska shoppa lite och äta lunch. inte mer än så. cheerio!

såhär ser jag ut om någon missat det

det blåser snålt

dagen har gått fort och klockan är snart 16. ska nu jobba lite, sedan slappa. och imorgon ska jag adventa med mamma, och på eftermiddagen åka till Göteborg för fika och pengahämtning med Melina.:D

måste vara väldigt weird att vakna jämte en vårrulle med fyllning Sara

när jag gick upp igår, ganska mysigt med tv programmen SÖÖÖÖG!

here we go again

städningen är i full gång, jag ska strax göra mig lite lunch. i eftermiddag vet jag inte vad som står på schemat, ska jobba lite tror jag, kanske ut och gå en sväng. blev en sådan innefisardag igår, gick endast ut för att hämta posten. och nej jag red inte igår, åkte inte ens upp. cheerio!

detta gjorde jag hela eftermiddagen igår, till mina kunder. så sara och paulin beställ så får ni fint kort!:D

in the mood

när det vankas snö så blir man julstämd, sugen på glögg, pepparkakor och lussebulle. men vad jag blir sugen på är Glenn Miller, så det lyssnar jag på nu. och kommer göra fram till jul är över, nu är det bara en månad kvar till dan för dopparedan.

okej inte hysteriskt roligt, men lite småfniss blir det allt

stilla som när snö faller

note to yourself, gå inte upp kl.08.00! inga bra program på tv, tecknade Mr.Bean, Fanboy and Chum Chum, Byggare Bob, Två Små Koalabröder, Phineas och Ferb. seriöst! 08.30 mycket bättre, Chowder. nya favoriten. dessa är barnprogram ja! mötet gick bra igår, ska rida idag. måste ta bussen, rida i ridhuset pulsa i snö utan snösulor. cheerio!

sweet dreams

blogglös helg, men har inte gjort så mycket, kollat färdigt på 'Allo! 'Allo!, kollat film, öppethus i lördags. ja! idag har jag möte som vanligt, ska umgås med mamma, jobba lite grann. cheerio!

köket är princip färdigt, gammal bild

från mitt 90-tal

nu är jag hemma, allt gick bra. snart kommer david, jonathaaan och sara hit. vi ska mysa lite, var längesen vi fyra. cheerio!

Melina, jag sa 90-tal, du sa ännu längre tillbaka. här är resultatet, orkade inte ögonen bara

Lady Day

snart ska jag iväg och jobba, sedan hem igen och slappa och sova. sminkningen idag blev en klassiker. cheerio!

vippiga fransar och röda läppar (wow ett kort som blev helt OK!:O)

I'm just trying to act my age

dagen tar snart sin början i joggingtur, ska sen jobba i eftermiddag. kvällen kommer bli lugn, ska upp tidigt imorgon till stallet, sedan jobba från 13-18 ungefär. sedan är jag ledig.

dessa är inte så långt borta

we're coming over tonight

gårdagen var verkligen full, och resultatet; en väldigt fin, och bra placerad blåsa på vänster mitt-tå! ska alldrig igen ta med mig så mycket grejer och ha högklackat, har en grym träningsvärk idag efter allt struttande. men det var värt det. snart kommer Paulin över och så ska vi käka lunch, sedan ska jag till stallet. efter det ska jag jobba lite, sedan packa om, och till sist inte göra någonting! (film med andra ord) cheerio!

hade det vart dessa skorna, hade jag gladeligen kutat runt(men det gjorde jag inte!)

svarta linjer

snart ska jag börja jobba lite, dvs. köpa godis, packa, hämta busskort, läsa lite, krubb(!), ringa lite mm. så dagen kommer vara ganska full. men jag är glad. cheerio!



vad jag tycker, äckligt snygg partysminkning

framför tv:n blir vem som helst ful

hur kommer det sig att alla bilder man försöker göra snygga, blir fula. och alla bilder man göra fula, blir snygga?

som den här, skulle bara skojja till det lite. OCH SÅ BLIR DEN FANIMEJ SNYGG!

in the tunnel by the end of the light

någon som bara råkar sitta på 76.000 så säg till. cheerio!

a dream within a dream

det svart som gäller

kvällen till ära, valde jag en lite mera sminkning:

ögon, skyline. läppar, rich fig. cheerio!

and the scars in a way set me free

dagen började med springtur, HAHA! Paulin! sedan lunch på Gästhuset med päronen, och fått paket, ikväll är det Awards Night på mötet! ska bli kul. på onsdag kommer det bli mycket att göra så inte så mycket blogg då, sorry Paulin. kan berätta imorgon vad jag ska göra. senare hur jag ser ut på mötet, blir ju lite mer fancy än vanligt när jobbar. cheerio!

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

en snabbkurs i att gå under

nu hemma från stallet, blev en gammal going till runda idag. Sparven pigg som attan! nu ska jag få i mig lite krubb, cheerio!

hade velat vara där

noll

ska snart ta på mig ögonen och dra till stallet, sedan ska jag nog försöka att jobba lite. gårkvällen spenderade jag här, i sängen med Bondfilm numero 4 Thunderball och 'Allo! 'Allo!, kollar om sesångerna är nu på #5.

I wanna know where the hell the days go

ska snart ner och basta etc. har varit i stallet idag, provade brallerna och dom dög att pissa på. häst ganska pigg, boxen skitig as hell. X) ikväll vet jag inte vad som händer, vi skulle ju ut Paulin. jävla jobb. men skulle vilja in till gbg:t och ta en bärs eller två. cheerio!

fixing my brain

denna dagen till ända snart. dagen i borås gick bra, ridturen likaså. sparv var pigg!:D har äntligen fått tag på nya ridbyxor som är vindtäta, nu ska jag fanimej inte frysa fjasan av mig. fick också med mig ett par kostymbyxor hem, sjukt nöjd. snart vankas det mat, men vad ska jag äta? cheerio!

så nu ska jag vara fancy

regn slickar hela staden

denna dagen tar sin början, tidigt också. men väcktes imorse av ett sms och kunde inte somna om. ska snart dra till stallet för att sedan åka till Borås, ska shoppa lite.

nog för att aftonbladet snackar mycket skit, men snacka om något vi inte redan vet

du skulle vilja glida som jag

klockan är snart 16, och jag har hunnit med stall, lunch och dusch. mamma kommer snart hem, nu ska jag göra min dagliga runda. lyssnar på Brad Sucks, sjukt bra. ridturen var riktigt försiktig, tror alldrig att det har gått så långsamt. korkade häst som bara skulle gå i snön hela tiden, vilket resulterar i att snön packas under fötterna, och det blir svårare att gå än vad det redan är. men hans logik resonerar nog att man halkar inte i djupsnö, nej det gör man inte. speciellt inte om det är pudersnö. cheerio!

ungefär såhär såg det ut idag, eller kändes i alla fall

I think I started a trend

snart ska jag dra till stallet, bara på med massa kläder. fortfarande ohyffsat kallt ute. senare idag ska jag och mamma till Hans K för att titta på möbler. de har utförsäljning! cheerio!

jag vill inte ut

RÖD

NU är städningen äntligen klar, tar ett tag att städa detta enorma hus. men jag har gjort det med lite glamour denna gången, mycket roligare så. nu jobb, cheerio!

IN YOUR FEJS! (sägs som K-B i myggan)

och vädra ut

ja denna dagen tar sin början, ska snart göra iordning mig lite smått och börja städa. gårkvällen spenderades såsom tittade först på en askass film House on Haunted Hill. en sådan film kan knappt vänta tills den tar slut, sedan har jag börjat om på alla Bond-filmer, så Dr. No blev det då. ska jobba lite i eftermiddag, och inget mer. cheerio!

seriöst, dagens skratt får man nästan alltid från aftonbladet

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

du liknar döden, drömmens syster

måste ju mara visa min snygga make idag:

jag har en liten fascination för 90-talet just nu, cheerio!

small sense of winter comes creeping down the hills

dagen börjar med ett alarm som inte var så välkommet, öppnade persiennen och möttes utav det här:

och sedan ut i vardagsrummet och såg detta:

det snöar som faan, det är full rulle där ute. dagen ser ut som så; STANNA INOMHUS! ska snart hoppe i duschen, och göra allt där till. jobba lite förhoppningsvis, och sedan njuta utav att vara INNE! cheerio!

tingshuset fick vara med också, är ju så vacker byggnad

jag hatar dig du är

jag blir förbannad när jag ser att min drömhårddisk är 500 spänn billigare i USA! cheerio!
Seagate- FreeAgent GoFLex Desk 3TB External USB 2.0/3.0 Hard Drive- Black, OCH JA! JAG NÖRDAR NER MIG IKVÄLL!

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

bara stjärnor mellan träden

dagen har gått fort, och jag har frusit som en chihuahua på nordpolen. det är onödigt kallt ute! nu börjar jag få upp värmen, har frusit sedan 12! stallet har varit aktuellt idag, inget mer, möte ikväll som vanligt. kolla på film ikväll, vet ej vilken dock. cheerio!

ganska frusen min, jag vet

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

hon ligger tyst i soffan

dagen vaknade jag efter tolv av att Sara ville ha en pratstund, sedan åkte vi och hälsade på Daniel. mycket fint crib han har fixat, stort också! har varit och handlat och väntar nu på krubb. är trött och vill sova, trots väldigt många tillverkade z inatt. kollade på Beck- Levande Begravd och Mr. and Mrs. Smith igår. förstnämda väldigt amerikanst, typ criminal minds fast längre, profilering helt enkelt. och sistnämda helt ok, lite smårolig sådär. cheerio!

sa jag att jag va trött, naaeeeäää

bara stjärnorna och jag

dagen har som så bestått utav chill till 15.00 sedan diska, hur kan bara 10 pers lämna ifrån sig så mycket disk. särskillt när glasen måste handdiskas. sedan åkte jag till stallet där det blev en liten tur, och sedan fix i stallet. var själv det sista, helt underbart, eller ja Ebba var med så lite gos fick hon alltid. nu väntar jag på film som ska stilla mitt begär, lyssnar på kent, så jävla underbart! cheerio!

nästa helg Paulin

och det känns som om jag glömt någonting kvar

ska väl om en timme eller så hoppa in i duschen, försköka påminna brorsan om bubblet, och förbereda lite till. grejerna har jag nu fått men saker saknas, bla. paulins och saras cleanser, helt skumt:S men massa annat fick jag med. men ni får era grejer ikväll ändå hoppas det är OK?cheerio!

mina läppar blev svullna utav all läppstiftsprovning, buu freakin' huu

nodisco

denna dagen tar sin början, I've got a package! yes, äntligen! som vi har väntat, and yes, vi! dagen kommer jag spendera såsom att städa lite, mest damsuga och toaletterna, främmande idag ju. vill ut och springa men vädret tillåter ej. kollade på en go film igår, Sex and Lucia. och ja, det var mycket sex i den. och kommit till insikt om att spanska filmer är oftast bra! så mera spansk film till folket, cheerio!

seriöst, jag älskar WULFFMORGENTHALER.COM

dagens wikipedia

mina damer och herrar, dagens wikipedia!

sömnen kommer som en vän

nu vakna du Paulin, jag försökte ta ett kort på dig och misslyckades. låg som vanligt med öppen mun:) cheerio!

spökstad

förlåt Paulin för jag inte har bloggat, men saken är den att jag inte har gjort så intressanta saker. har ridit, suttit i telefon på jobbet, och blivit helt uppslukad i serien Most Haunted. och jag är en nörd. sedan har jag njutit av många soviga nätter. men idag ska jag va med dig så hoppas det kompenserar lite. cheerio!

see how excited i am!

RSS 2.0